Cursussen Engels: Overzicht

Engels is een wereldtaal, maar het is niet altijd gemakkelijk om een woordje mee te spreken, of in het Engels te corresponderen. Soms heeft u daar wat professionele hulp bij nodig. En die hulp kunnen wij u op verschillende manieren bieden:

Voor u die als beginner geen, of weinig, ervaring heeft, bieden wij u onze cursussen Basis Engels I waar u op een prettige manier in een groepje van maximaal 9 personen de taal leert spreken en/of schrijven.

Heeft u al wat ervaring met “English” dan kunt u deze kennis opfrissen en uitbreiden met onze cursussen Basis Engels II,III IV, waar u meer spreekt, moeilijker luistermateriaal krijgt, uw woordenschat uitbreidt en meer structuren van het Engels leert.

Heeft u een behoorlijke basiskennis van het Engels, maar vindt u zichzelf niet altijd een “smooth talker” die zich in allerlei situaties kan redden? Misschien vindt u dan in onze cursussen Conversatie Beginner, Conversatie Gevorderd wat u zoekt.

Ben jij die scholier die problemen heeft met grammatika, spreekvaardigheid, je boekenlijst of die een gerichte examentraining wil volgen? Of zoek je als student aan de universiteit iemand die je helpt met het lezen van achtergrond materiaal? Volg je misschien een schriftelijke cursus of ga je op voor je staatsexamen? Wij helpen en begeleiden je.

Bent u ambitieus genoeg om een wereldwijd erkend certificaat te willen halen waarvan bedrijven weten wat het inhoudt? Wij begeleiden groepen bij de voorbereiding op de Cambridge Examens.

Van al onze certificaat cursussen en een aantal zakenlijke cursussen kunt u het schriftelijk deel zelfstandig thuis maken en per e-mail naar ons opsturen.