Cursussen: Tarieven

Prijsindicatie cursusjaar 2020-2021.

Groepen Engels per 60 minuten

  • Basis, Conversatie Minimum aantal deelnemers (5)           – € 7,00 p/u
  • Cambridge (FCE, CAE, CPE, BEC) bij 5 deelnemers            – € 9,00 p/u

Privéles of bijles per 60 minuten

Na een gratis intake maken wij vrijblijvend een offerte voor u met onze concurrerende prijzen. Het bedrag dat u betaalt is afhankelijk van het materiaal dat door u wordt meegebracht of moet worden ontwikkeld en het tijdstip waarop de les plaats vindt.

  • Cursus huiswerk per e-mail

Van al onze certificaat cursussen en een aantal zakelijke cursussen kunt u het schriftelijk deel zelfstandig thuis maken en per e-mail naar ons opsturen. Dit werk krijgt u gecorrigeerd en voorzien van opmerkingen terug, waarna u een mondelinge les individueel of in een groep kunt volgen.

Ook hierbij ontvangt u een offerte met een prijs gebaseerd op het soort huiswerk dat moet worden gecorrigeerd.

Cambridge

Voor Cambridge English cursussen gelden dezelfde prijzen voor groeps-en privéles als voor de andere cursussen.U moet wel lesboeken aanschaffen en rekening houden met examen- en proefexamenkosten om uw cursus succesvol af te kunnen ronden.

Examengeld verschuldigd aan de British Council

zie : www.britishcouncil.org/netherlands

Cambridge proefexamens maken en bespreken

Al onze cursusdeelnemers doen 2 volledige proefexamens o.a in september, december, februari, mei, dit is inbegrepen in de prijs van de cursus. Cambridge studenten die geen lessen bij ons volgen, kunnen een proefexamen individueel of in een groep doen om examenervaring op te doen en om van te leren. De prijs is afhankelijk van het aantal examenonderdelen dat u doet en wilt bespreken, het soort examen en het tijdstip. Bel of e-mail ons voor meer informatie.

Bedrijfstrainingen

Wij hanteren speciale, concurrerende, tarieven voor bedrijfstrainingen op lokatie. U kunt uw aanvraag sturen aan info@firstclassenglish.nl of u kunt ons bellen op 0618325806